217899
No cover
Book
In basket
SPIS TREŚCI: 1. Zarys historii gastronomii, 2. Elementarne zagadnienia gastronomii, 3. Podstawowe wyposażenie gastronomiczne, 4. Produkt gastronomiczny, 5. Atrakcyjność produktu gastronomicznego w turystyce, 6. Ważne osobistości świata gastronomii, 7. Organizacje i stowarzyszenia związane z gastronomią i gastronomiczne, 8. Promocja i informacja w gastronomii, 9. Trendy w rozwoju gastronomii.
Availability:
Biblioteka główna. Wyp. dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 4. Wyp. (Turkusowa 7)
All copies are currently unavailable
Filia nr 2. Wyp. (zamknięta)
All copies are currently unavailable
Filia nr 3. Wyp. (zamknięta)
All copies are currently unavailable
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz.
Target audience note
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again