217109
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
SPIS TREŚCI: 1. Rola trzustki w organizmie człowieka ; 2.Choroby trzustki ; 3. Ostre zapalenie trzustki ; 4. Choroby po przebyciu ostrego zapalenia trzustki (po wypisaniu ze szpitala) ; 5. Jadłospisy dla chorych w okresie zdrowienia po ostrym zapaleniu trzustki ; 6. Przewlekłe zapalenie trzustki ; 7. Jadłospisy dla chorych na przewlekłe zapalenie trzustki ; 8. Zawartość najwazniejszych składników pokarmowych w wybranych produktach spożywczych i potrawach
Status dostępności:
Biblioteka główna. Wyp. dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Filia nr 2. Wyp. (zamknięta)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej