217889
Book
In basket
SPIS TREŚCI: Poradnik ; 1. Owoce ; 2. Warzywa ; 3. Nabiał ; 4. Wypieki ; 5. Tartinki ; 6. Słodkie drobiazgi i torty ; 7. Ozdabianie półmisków i apetyczne napoje ; 8. Szczególne okazje (Urodziny dziecka, Karnawał, Walentynki, Wielkanoc, Halloween, Sylwester).
Jesteś ciekaw, jak stworzyć arcydzieło z kostki masła lub uformować jeża z gruszki? Marzysz o zorganizowaniu sylwestrowego przyjęcia, które zachwyci gości? A może chcesz uraczyć kolegów swojego dziecka pięknym czekoladowym ciastem w kształcie lokomotywy? Jeśli tak, daj się zaprosić na krótki kurs dekorowania potraw! Kolorowo, pysznie i oryginalnie - tak właśnie może być na Twoim stole na co dzień i od święta. Atrakcyjne wizualnie dania skuszą nawet niejadków. Bo jak można się oprzeć jabłkowym łabędziom, warkoczom z francuskiego ciasta, słodkim mufinkom z lukrem, ślicznym minikanapeczkom lub koreczkom na jeden kęs? Pomysły, przedstawione na 330 barwnych fotografiach, dostarczą inspiracji do podawania owoców, warzyw, wypieków, słodkości, przekąsek i rozmaitych napojów - od kawy po drinki. Doskonałym podsumowaniem poradnika są propozycje na wyjątkowe okazje, a wśród nich między innymi: sylwestrowy zimny bufet, karnawałowe sushi po europejsku, walentynkowy słodki niedźwiadek dźwigający serce...
Availability:
Biblioteka główna. Wyp. dla dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 3. Wyp. (zamknięta)
All copies are currently unavailable
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again