217143
Książka
W koszyku
(Książki - Edipresse)
SPIS TREŚCI: 1. Tymianek ; 2. Lawenda ; 3. Jałowiec ; 4. Melisa ; 5. Mięta ; 6. Liść laurowy ; 7. Goździki ; 8. Gałka muszkatałowa ; 10. Majeranek.
Lara Gessler fachu uczyła się od najlepszych mistrzów w akade¬miach kulinarnych oraz restauracjach Londynu i Nowego Jorku. Córka słynnej restauratorki Magdy, pasję do gotowania odzie¬dziczyła po mamie i tacie - cukierniku. Jej książkowy debiut to przełożenie polskiej, pełnej aromatycznych ziół kulinarnej trady¬cji na język współczesnej kuchni w ponad 50 przepisach. Majera¬nek, tymianek czy jałowiec w książce Lary występują w nowej roli dodatków do deserów. Wydanie dwujęzyczne, po polsku i angielsku.
Status dostępności:
Biblioteka główna. Wyp. dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Biblioteka główna. Wyp. dla dzieci
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej