217889
Book
In basket
Stoisz przed lodówką, choć wcale nie jesteś głodna? Próbujesz zagłuszyć stres, złość, zmęczenie albo frustrację za pomocą smacznego batonu czekoladowego bądź pysznych frytek? Być może jest to oznaką "zajadania" emocji. Co by się stało, gdybyś się odważyła z nimi skonfrontować, zamiast próbować je zagłuszyć kolejną przekąską? Ta książka jest kluczem do zrozumienia, dlaczego kwestia jedzenia może być czasami tak skomplikowana. To praktyczny przewodnik, który wyjaśnia związek między stanem uczuciowym a jedzeniem. Jeśli radzisz sobie z większością spraw, ale nie potrafisz sobie odmówić nadmiaru smakołyków, to ta książka jest dla ciebie. Autorka tłumaczy w niej relacje między uczuciami a jedzeniem i proponuje alternatywne zajęcia, które powstrzymają cię przed niepotrzebnym podjadaniem. Jest przekonana, że możesz wykorzystać w życiu pełnię swoich możliwości, bez pocieszania się zajadaniem, podjadaniem, przejadaniem. Maggan Hägglund to szwedzka dziennikarka i pisarka. Ma już na koncie trzy poradniki skierowane do kobiet. Jej książki cieszą się w Skandynawii dużą popularnością.[z okładki]
Availability:
Biblioteka główna. Wyp. dla dorosłych
All copies are currently on loan: sygn. 159.9 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 182-183.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again